26.03.21 // Première Parade door een circulaire Binckhorst

Redactie Geen categorie

Datum: 11 februari 2021


Beleef circulaire gebiedsontwikkeling in al haar vormen en kleuren


Rotterdam Arts & Science lab (RASL) en ACCEZ nemen je mee in de wereld van circulaire gebiedsontwikkeling, met de Haagse Binckhorst als voorbeeld. Wat betekent zo’n transformatie, en wat is ervoor nodig? Met een parade gaan we op pad en strijken op verschillende plaatsen neer. Steeds een nieuwe omgeving, nieuwe deelnemers en dus nieuwe inzichten. Op het programma van de sessies onder andere:

Maak kennis met de inzichten die onderzoekers Marleen Buizer (WUR) en Karel van den Berghe (TUD) afgelopen twee jaar met de partijen uit het gebied hebben opgedaan. Samen met music artist Josué Amador ontdek je hoe circulaire gebiedsontwikkeling eigenlijk klinkt. Visueel artiest Ulrike Hahn neemt je mee in het visualiseren van circulariteit.

We trappen af met een online première bij Kenniswerkplaats KIP, op de Binckhorst – want geen toepasselijkere plek dan de werkplaats middenin de wijk, vanuit waar ACCEZ-onderzoekers de afgelopen periode samen met ondernemers, beleidmakers en andere betrokkenen hun onderzoek deden.

Kunnen deze wetenschappelijke inzichten, geluiden en beelden jou wel een frisse blik geven voor circulariteit in jouw beleid of bedrijfsvoering? Meld je dan nu aan!

Je kan je niet meer aanmelden voor deze sessie.

Praktische zaken

Datum: 26 maart 2021
Tijd:  10:00 – 12:00 uur, inloop vanaf 09:45 uur
Locatie: Kenniswerkplaats KIP: online via Zoom
Taal: Nederlands en Engels
Voor wie: beleidsmakers, ondernemers, onderzoekers en toekomstmakers die geïnteresseerd zijn in circulariteit en circulaire gebiedsontwikkeling