VERNIEUWEN = DURVEN EXPERIMENTEREN

Welkom bij ACCEZ. Waarschijnlijk ben je hier omdat je weet dat we niet veel langer kunnen doorgaan met wat we deden. Het is tijd om werk te maken van de noodzakelijke duurzame transities. Wij kunnen je helpen. Met een onderzoekende houding en kennis. Door je met de ogen van de samenleving te laten kijken naar je eigen activiteiten. Door verbindingen te maken met, soms onwaarschijnlijke, partners. Door nieuwe kansen te ontdekken en daar nieuwe businesscases van te maken.

Het belangrijkste dat wij je hierbij bieden is een beproefde werkwijze die blijvende vernieuwing garandeert. Wie wil veranderen kan rekenen op weerstand. Bij je omgeving en vast ook bij jezelf. Sterker nog, wie geen weerstand ontmoet, giet waarschijnlijk oude wijn in nieuwe zakken of beperkt zich tot optimalisaties binnen de oude manier van werken. ACCEZ helpt je bij het onderzoeken van weerstand, het begrijpen van de achterliggende motieven, het creëren van nieuw perspectief en het doorbreken van oude afhankelijkheden. We doen dit in samenwerkingsverbanden met stakeholders die vanuit hetzelfde thema – maar vaak vanuit een heel ander belang! – zoeken naar toekomstbestendige antwoorden.

Waar we uitkomen, staat niet vooraf vast, want voor geen enkel transitievraagstuk bestaat maar één antwoord. Waar we beginnen weten we wel. Dat is bij de vraag wat jouw activiteit kan toevoegen aan een duurzame samenleving. Dus wat we aanbieden is een ontdekkingsreis. Daarvoor scheppen we een sociaal veilige omgeving waarin we twijfel en onzekerheid durven toelaten. Daarbinnen laten we ons inspireren door kunst en andere sectoren. De verkregen inzichten laten we valideren door wetenschap. Zo hervinden we samen jouw ‘license to operate’. Ga je mee op expeditie?

 


Contact

Heb je een complex versnellingsvraagstuk waar meerdere ondernemers bij betrokken zijn en waar kansen liggen om de transitie naar de circulaire economie in Zuid-Holland te versnellen? Heb je vragen of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op via secretariaat@accez.nl.Bezoekadres

Provinciehuis
Zuid-Holland
Zuid-Hollandplein 1
2596 AW Den Haag
Wij zijn op donderdag aanwezig.Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van onze activiteiten.