Aanmelden
Masterclass ‘voorwaarts onder spanning’ met Adam Kahane


Meld je via onderstaand formulier aan voor de masterclass met Adam Kahane op maandag 19 juni 2023. De masterclass is een uitzonderlijke kans om onder begeleiding van Kahane het open gesprek te voeren met andere betrokkenen, samen te kijken naar wat wel kan en de eerste stappen vooruit te zetten. Hij zal zijn visie delen en opgedane inzichten uit jarenlange ervaring bespreken.

Datum: maandag 19 juni 2023
Tijd: 15.00 – 19.00 uur
Voertaal: Engels

Locatie:
Congresgebouw De Vereeniging

Mariaplaats 14
3511 LJ Utrecht

Programma:

15.00 uur Welkom en introductie door Judith Schueler, directeur van ACCEZ en Riek Bakker, landschapsarchitect, stedenbouwkundige, tevens vice voorzitter Akademie van Kunsten, KNAW.
15.20 uur Delen ervaringen en inzichten op het gebied van samenwerking in complexe sociale situaties door Adam Kahane.
16.20 uur In kaart brengen samenwerkingsopgave ruimtelijke puzzel en duurzaamheidstransities: interactieve oefening begeleid door Reos en DRIFT en Hiemstra & De Vries.
17.15 uur Delen mogelijkheden voor nieuwe samenwerking in de toekomst in de veranderende samenleving: Hoe vinden we een weg voorwaarts zonder het met elkaar eens te zijn? Door Adam Kahane.
18.00 uur Ophalen inzichten en wenkende perspectieven en afsluitende borrel tot 19.00 uur.

Meld je aan:

    Ik ben akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen. Ik vind het niet erg als ik in beeld ben bij verslaglegging.


    Contact

    Heb je een complex versnellingsvraagstuk waar meerdere ondernemers bij betrokken zijn en waar kansen liggen om de transitie naar de circulaire economie in Zuid-Holland te versnellen? Heb je vragen of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op via secretariaat@accez.nl.    Nieuwsbrief

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van onze activiteiten.