Aanmelden

Parade door een circulaire Binckhorst

In samenwerking met Cirkelstad.

Datum: 26 mei 2021
Tijd: 14:00-16:30 uur, inloop vanaf 13:45 uur
Locatie: Cirkelstad – online via Zoom
Taal: Nederlands en Engels

Ongeveer een week voorafgaand ontvang je de link naar de Zoomsessie.


  Ik ben akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen.
  Ik meld me graag aan voor de ACCEZ nieuwsbrief.
  Ik vind het niet erg als ik in beeld ben bij verslaglegging.


  Contact

  Heb je een complex versnellingsvraagstuk waar meerdere ondernemers bij betrokken zijn en waar kansen liggen om de transitie naar de circulaire economie in Zuid-Holland te versnellen? Heb je vragen of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op via secretariaat@accez.nl.  Nieuwsbrief

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van onze activiteiten.