Heb jij interesse om te groeien?

Redactie Geen categorie

Ben jij bezig met de toekomst van het bedrijf waar je werkt? Wil je graag uitgedaagd worden om nieuwe competenties en kennis te ontwikkelen? Of wil je jouw netwerk versterken binnen én buiten de tuinbouwsector? Kom deelnemen aan het leerprogramma voor jonge ondernemers in de tuinbouw.

Het programma heeft al bewezen succesvol te zijn, met jonge ondernemers uit het Oost- en Westland. Na afronding van dit traject kijken deze ondernemers verder, breder en dieper naar hun plek en ambities in een veranderende wereld. Thema’s als leiderschap, financiering, scenariodenken, familiebedrijven en de rol van de overheid worden besproken tegen het licht van de verduurzamingsopgave in de tuinbouw. Zo neemt Matthijs Jasperse je mee in de wereld van de ketenvraagstukken en daagt Judith Schueler je uit om jezelf opnieuw uit te vinden om zo jouw ambities waar te maken. In 2024 start er een nieuwe leergang: met tuinbouwjongeren uit zowel het Oost- als Westland.

Ben jij ondernemer of leidinggevende? Ben je tussen de 18 en 35 jaar oud? En ben je gemotiveerd om één jaar lang de uitdaging aan te gaan?

Bekijk de brochure voor meer informatie en meld je vóór 1 januari 2024 aan via hallo@floric.nl.